**** B&B Hakuna Matata is gelegen in de Vlaamse Ardennen te Geraardsbergen en omvat 3 ruime thema kamers (Mexicaans, Thais en Zuid-Afrikaans) met alle voorzieningen en comfort. 2 familie kamers van 4 personen (5 maximum) en 1 kamer voor 2 personen (3 maximum).

Tzitzikamma

De Tzitzikamma is een ruime familiekamer. Heeft 2 eenpersoonsbedden en een stapelbed voor nog eens 2 personen (maximaal 5 personen). Is voorzien van een bad + douche en een eigen toilet. Verder airco (verwarming + koude), flatscreen-tv met satellietontvanger, gratis wifi internet en honesty bar. Ook een groot privéterras zuid gericht. Je kijkt uit over het Raspaillebos met Bosberg en de rustige ZEN-tuin.

tzitzikamma room

Koh Phi Phi

De familiekamer Koh Phi Phi heeft 2 eenpersoonsbedden en een stapelbed voor nog eens 2 personen. Is voorzien van een bad + douche en een eigen toilet. Het heeft airco (verwarming + koud), flatscreen-tv met satellietontvanger, gratis wifi internet en een minibar. Heb een privé terras op het zuiden gericht. Je kijkt uit over het Raspaillebos met Bosberg en de rustige ZEN-tuin. Sawade Ha!

Koh Phi Phi

 

Chichén Itzá

De Chichen Itza kamer is onze ruime begane grond 2 persoons slaapkamer met 2 single bedden en met open douche. 1 extra bed mogelijk. Het heeft b.v. airco (warm & koud), flatscreen-tv met satellietontvanger, razendsnel gratis wifi internet en minibar. Heeft een groot privéterras zuidgericht. Je kijkt over de vredige ZEN-tuin.

Chichen Itza

Contact

**** B&B Hakuna Matata
Koppenhollestraat 37
9500 Geraardsbergen
Belgium
Tel. +32 (0) 495 36 54 26
info@bbhakunamatata.com
facebook/bbhakunamatata
instagram : @bbhakunamatata.com_
twitter : @bbhakunamatata

disclaimer en privacy statement

8 + 13 =

Show Buttons
Hide Buttons